06-82907209 info@jrkors.nl

Bespaar geld door over te stappen op VOIP Telefonie. Voor u betekend dit dat wij Voice over IP telecom leveren op vaste en mobiele toestellen. Omdat KPN ISDN gaat uit faseren moeten heel veel (MKB) bedrijven hun telefooncentrale vervangen.
VOIP is de oplossing om de kosten te beperken en de bereikbaarheid te verbeteren

Wij hebben 2 partijen geselecteerd omdat uw wensen kunnen verschillen. Laat u dus goed voorlichten over alle mogelijkheden.

één aanspreekpunt voor IT en Telecom
korte en flexibele contracten
klaar voor de toekomst met vast en mobiele telefonie integratie
kosten besparen

 

Online telefonie voor ondernemersSinds 2004 al actief met levering van hoogwaardige telecom diensten op eigen solide platvorm.

All-you-need: de online telefooncentrale alle functionaliteit voor een goede prijs.

Download hier de gnTel brochure en ervaar wat mogelijk is met VOIP.

 

Voys Partner

Freedom is de naam van de online telefoniecentrale van Voys. Wij zetten deze partij in voor kleinere omgevingen. Vast-Mobiel integratie is geen enkel probleem. Online stel je als organisatie zelf in hoe je optimaal bereikbaar wilt zijn voor jouw klanten.

 

Om ons aanbod compleet te maken heb ik ook een geschikte partner geselecteerd voor levering van mobiele telefoons en abonnementen van de meeste grote merken tegen scherpe prijzen. Ook hier advies op maat om geld te besparen. Stuur een kopie van uw huidige factuur naar ons op de mail en wij vertellen u wat de mogelijk besparing kan zijn.

Volgens KPN moeten klanten de komende jaren overstappen naar op breedband gebaseerde alternatieven. Het aantal gebruikers van de traditionele telefoniediensten nam volgens het bedrijf hoe dan ook al af, terwijl VOIP-diensten juist in populariteit toenamen.

Neem nu contact met mij op.