06-82907209 info@jrkors.nl

Een IP camera wordt aangesloten op het netwerk door middel van een UTP netwerkkabel. Onze IP camera’s zijn minimaal uitgerust met een hoogwaardige 1080p full-HD beeldsensor voor de beste beeldkwaliteit.

IP camera voor gebruik binnen en buiten

Onze IP camera’s hebben een IP66 codering, dat wil zeggen dat ze geschikt zijn voor zowel binnen als buiten. U kunt dus hetzelfde model IP camera binnen en buiten plaatsen, een combinatie van verschillende IP camera’s is natuurlijk ook mogelijk.

Gebruik als losse camera of i.c.m. een NVR of NAS

IP camera’s zijn te gebruiken als losse beveiligingscamera, of in combinatie met bijvoorbeeld een NVR (NetworkVideoRecorder)of NAS (NetworkAttachedStorage) voor het opnemen van uw bewakingsbeelden. Uiteraard kunt u het beeld van onze IP camera’s via uw telefoon of tablet live meekijken, ongeacht of u gebruik maakt van een NAS of NVR.

IP camera buiten

Wilt u een IP camera buiten plaatsen? Met de door ons aangeboden IP camera’s is dat geen enkel probleem! Veel IP camera’s zijn geschikt voor buiten. Uiteraard is het plaatsen van een IP camera binnen, of onder een afdak ook geen enkel probleem. Een IP camera buiten schrikt vandalen sneller af en heeft dus een grote preventieve werking. Een IP camera buiten plaatst u het best nét buiten bereik van mensen, op zo’n 3 meter hoogte.

IP camera aansluiten

Een IP camera kunt u op meerdere manieren aansluiten. Uiteraard is het noodzakelijk de IP camera door middel van een UTP netwerkkabel aan te sluiten op het netwerk (router/modem/switch). Daarnaast heeft de IP camera ook stroom nodig. Het is mogelijk onze IP beveiligingscamera’s te voorzien van stroom met behulp van een losse adapter, of via Power over Ethernet (PoE).

IP camera met PoE – Power over Ethernet

Veel van onze HD IP camera’s, kunnen gevoed worden door middel van Power over Ethernet. IP camera’s met PoE zijn eenvoudiger aan te sluiten. Daarnaast is het wegwerken van bekabeling een stuk eenvoudiger, het gaat immers om slechts één UTP netwerkkabel per beveiligingscamera.

IP camera resolutie

De ene IP camera is de andere niet. Er kan veel verschil in kwaliteit en betrouwbaarheid zitten. Ik verkoop uitsluitend hoogwaardige IP camera’s voorzien van de beste full-HD beeldsensor. De meeste IP beveiligingscamera’s zijn voorzien van een 1080p full-HD beeldsensor en lens. Dit alles voor een haarscherp beeld. U wilt toch ook niet inleveren op kwaliteit?

Hulp nodig bij het kiezen van een IP camera?

Twijfelt u? Kunnen we helpen bij het maken van de juiste keuze? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op als u vragen heeft, of om uw situatie met te bespreken. Wij kennen onze IP camera’s immers als de beste.HikVision-web

 
 
 
 

Hikvision ip camera of HD recorder kopen? Neem nu contact met mij op.